Nnof en D&C Services leggen een natuurtuin aan

D&C Services, het studiebureau rond veranderingstrajecten qua kantoorinrichtingen, zusterbedrijf van Nnof, legde onlangs vanuit haar specialiteit rond de buitenaanleg van kantoren, voor een klant een ecologische natuurtuin aan.

Plaats van actie: Grimbergen. Tijdstip: enkele weken geleden. Nnof en D&C Services legden samen de laatste hand aan hun allereerste rechthoekige bedrijfstuin met een oppervlakte van 5 are. De tuin werd volledig ecologisch aangelegd en juist die natuurlijke aanpak wist de bouwheer te overtuigen.

Om te beginnen kwamen er geen pesticiden te pas aan de voorbereiding van het terrein. Ook het onderhoud van de tuin zal volledig op natuurlijke wijze gebeuren. De al aanwezige bomen bleven in de mate van het mogelijke staan, terwijl een klassiek tuinbedrijf had voorgesteld om ze allemaal om te hakken. Het gazon kreeg het gezelschap van een bloemen- en plantenweide waarop de bijen en vlinders van de velden in de buurt zich helemaal kunnen uitleven. En het budget? Dat bedroeg nauwelijks de helft van de voorstellen van de concurrenten.

De wensen van de klant stimuleerden de creativiteit van D&C en Nnof en uit die samenwerking ontstond een plek van vredige rust en kalmte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie