Coopcity steunt bedrijven die anders zijn

Voor begeleidingsprogramma’s, een luisterend oor en constructieve commentaren kunnen bedrijven uit de sociale en coöperatieve sector en uit de deeleconomie terecht bij een gloednieuw Brussels centrum: Coopcity.

Veel mensen koesteren tegenwoordig plannen om te innoveren, duurzame werkgelegenheid te scheppen en deel uit te maken van een solidair ecosysteem. Kortom, zij willen dat hun bedrijf op een andere manier aan de economie deelneemt. Maar hoe beginnen ze eraan? Bij wie kunnen ze terecht? In Brussel krijgen ze nu begeleiding van een nieuw centrum: Coopcity.

Dit centrum krijgt zelf steun van Europa, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en diverse gewaardeerde partners. Met allerlei tools helpt het bedrijven op weg met hun project. Het is een kwestie van de juiste vragen te stellen, financiering te vinden, optimaal te communiceren, nieuwe vormen van collectieve acties te ontwikkelen, …

Coopcity organiseert ook zelf allerlei activiteiten, presentaties, informatiesessies en praktische workshops om mensen met elkaar in contact te brengen en een zeer diverse, solidaire gemeenschap te creëren.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie