Nnof en Manus, samen duurzaam aanwerven

Manus is een bedrijf dat werknemers uit de sociale economie helpt om (opnieuw) aan de slag te gaan in het gewone arbeidscircuit. Mustafa werkt al bijna een jaar bij Nnof.

Manus helpt bedrijven die aan hun aanwervingen een sociale dimensie willen geven. Zelf is het een transitiebedrijf, dat werknemers opleidt voor diverse sectoren: schoonmaak, groendiensten, renovatie. De werknemers worden in bedrijven geïntroduceerd en een tijdje opgevolgd, tot er eventueel een arbeidsovereenkomst wordt ondertekend.

Ook Mustafa Saaif kreeg enkele maanden een opleiding bij Manus. In maart 2015 kwam hij in dienst bij Nnof, in de houtbewerkerij. Onder toezicht van zijn atelierchef leerde hij de kneepjes van het vak in een klassieke werkomgeving. Mustafa slaagde glansrijk in zijn opdracht en ondertekende onlangs een arbeidsovereenkomst bij Nnof.

Nnof deed ook al eerder een beroep op organisaties voor sociaal werk, zoals maatwerkbedrijven. Aandacht en openheid voor diversiteit zit bij Nnof in de genen, net als duurzaam en op integratie gericht personeelsbeheer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie